SITEMAP  -   ALGEMENE VOORWAARDEN  -  DISCLAIMER  -  PRIVACY

S P A A N S  ¡ M E   G U S T A !

VERTALING

Voor een goede vertaling van taalkundige kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres, want VERTALEN is ons vak. Alle teksten worden middels een professionele dienstverlening voor u omgezet in de doel taal. Onze aanpak begint bij het eerste contact met de klant tot de uiteindelijke levering, met aandacht voor een zorgvuldig beheer van u documenten.

 

 

Als vertaalbureau streven wij ernaar om onze klanten goed te leren kennen. Dit komt voort uit onze overtuiging dat een perfecte vertaling alleen tot stand kan komen in samenwerking met de klant. Hoe beter wij u als klant kennen, hoe beter wij de stijl en terminologie van onze vertalingen kunnen afstemmen op de behoeften van uw organisatie. Ons uitgangspunt is daarom steeds dat we een goed beeld moeten hebben van uw organisatie, haar doelstellingen en haar doelgroep, om een vertaling te kunnen produceren die aansluit bij uw cultuur en die uw doelstellingen wellicht dichterbij brengt.

TALENCOMBINATIES

 

Bij Spaans ¡Me Gusta! kunt u terecht voor vertalingen vanuit en naar het Spaans. Ons specialisme ligt met name in vertalingen naar het Spaans.

 

U kunt bij ons dus terecht voor vertalingen in het Spaans vanuit de talen, Engels, Frans en Nederlands. Ook kunnen wij voor u de redactionele bewerking en perfectionering van uw bestaande documenten in het Spaans verzorgen. In beide gevallen bent u verzekerd van een aantrekkelijk geformuleerde tekst die geheel is aangepast aan de beoogde doelgroep.

 

 

REDACTIE DIENSTEN

 

Spaans ¡Me Gusta! is niet alleen een vertaalbureau, maar biedt ook redactiediensten. U kunt al uw teksten aan ons voorleggen als u niet zeker bent over de taalkundige kwaliteit.

 

Goed leesbare en verzorgde teksten zijn niet alleen prettig voor de lezer, maar zeggen ook veel over u als onderneming. Een degelijke controle door een revisor is geen overbodige luxe. Niet alleen voor de eventuele onvolkomenheden in uw Spaanse tekstmateriaal maar wij kunnen u ook adviseren over aanpassingen in de formulering om een en ander nog beter af te stemmen op uw doelgroep.

 

KWALITEITSBEHEERSING

 

Uw teksten worden uitsluitend door een native speaker in de desbetreffende taal worden vertaald en/of geredigeerd.

 

GEHEIMHOUDING

 

Al uw materiaal wordt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt om u van een passende offerte en een professionele vertaling te voorzien.

 

 

LEVERINGSTERMIJNEN EN TARIEVEN

 

Spaans ¡Me Gusta! hanteert een klantgericht tariefsysteem. Voor onze vertaaldiensten gaan we uit van een standaard levertermijn, waaraan een standaard tarief is gekoppeld. Als u de vertaling eerder nodig hebt, doen we het natuurlijk gewoon sneller, tegen een nog altijd schappelijk urgentietarief.

 

Bij het bepalen van de levertermijn en het tarief kijken wij naar de volgende elementen:

 

Het spreekt vanzelf dat bij grote volumes speciale tarieven gelden.

Graag maken wij op basis van uw vertaling een geheel vrijblijvende offerte met totaalprijs en levertijd.

 

Voor zowel vertalingen als redactiewerk brengen wij binnen 48 uur een offerte uit. Voorwaarde is wel dat u ons de tekst elektronisch toestuurt. U kunt daarvoor gebruik maken van het elektronisch offerte aanvraagformulier. Als u niet beschikt over een elektronisch bestand, dan kunt u het document naar ons per post verzenden. Na ontvangst van uw tekst zullen wij u zo snel mogelijk onze offerte toesturen.

 

We zijn u graag van dienst met een offerte op maat.