SITEMAP  -   ALGEMENE VOORWAARDEN  -  DISCLAIMER  -  PRIVACY

S P A A N S  ¡ M E   G U S T A !

SPAANSE LES

 

De Spaanse taal wordt wereldwijd door ruim 572 miljoen mensen gesproken. In de toekomst zal de taal steeds belangrijker worden. Met het volgen van een cursus Spaans leer je een wereldtaal.

Spreekt u nog geen Spaans, wilt u uw kennis van de Spaanse taal weer wat opfrissen of bijles als voorbereiding voor een examen, sollicitatie gesprek of een werkbezoek dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Spaans ¡Me Gusta! brengen we de taal meteen, vanaf het begin, in de praktijk. Onze lessen zijn praktijkgericht met veel aandacht voor het spreken en kunnen verstaan van de Spaanse taal voor privé en / of het zakelijke leven, gebaseerd op uw persoonlijke wensen. U zult als beginner verbaasd zijn, hoe u binnen korte tijd met de dagelijkse situaties om kunt gaan. Ook gevorderden zullen verrast zijn, hoe snel ze hun talenkennis op een gemakkelijke manier kunnen verdiepen. Natuurlijk wordt dit gedaan door ook de grondbeginselen, grammatica en woordenschat, van de taal aan te leren. Dit doen we privé of in kleine groepjes van maximaal 5 cursisten om u optimaal bezig te laten zijn met deze mooie taal.

Onze methode bestaat niet alleen uit studioboeken maar we gebruiken ook tijdschriften, muziek-, filmfragmenten en alledaagse situaties. Dit allemaal ter ondersteuning om de taal beter te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen in een dagelijkse Spaanstalige omgeving.

 

Voor een goed resultaat is het belangrijk om de lessen voor te bereiden en bij te wonen. Thuis, op voor u geschikte tijden, bestudeer je de lesstof, inclusief grammatica en woorden. Oefenen kun je o.a. met behulp van extra verstrekte opdrachten en/of opdrachten in het werkboek.

 

Docente Marián is een 'native speaker' Spaans en wil u graag helpen om u deze wereldtaal eigen te maken.   

De lessen worden gegeven in Roosendaal, bij u op locatie of online.

 

Voor meer informatie: Contact >>